Vítězem turnaje čtyřher ve Stříbře Mareš, Tomášek

Dne 25.5.2019 se uskutečnil turnaj čtyřher ve Stříbře. Zúčastnilo se devět párů ze Stříbra(3), Plané(2), Boru(1), Tachova(1) a Plzně(1).

Hráči se rozlosovali do dvou skupin. Po konečném pořadí ve skupinách se hrál vyřazovací systém. Celý turnaj se hrál na devět gemů. Nasazeny do skupin byly dva páry. Domácí Samec s Nevařilem a plánští Mareš s Tomáškem.

Mareš s Tomáškem roli favoritů plnili po celou dobu turnaje. Samec s Nevařilem prohráli už ve skupině jeden zápas (Patera,Valenta) a bohužel i ve vyřazovacích bojích svou hru nezlepšili.

Velkým překvapením celého turnaje byla dvojice Šlapák,Bartoš. Ve skupině skončili ještě poslední, ale poté začali hrát jako by si uvědomili, že teď už o něco jde. Po překvapivé výhře ve čtvrtfinále nad vítězi skupiny A Patera,Valenta dokázali svůj výkon zopakovat i v semifinále, kde porazili pár Noha,Hrnčál.

Finále se tedy odehrálo v čistě plánském složení. Mareš s Tomáškem měli celo dobu zápas pod kontrolou a pár Šlapák,Bartoš porazili 9:6.

Zajímavostí turnaje bylo, že do semifinále turnaje postoupili pouze páry z jedné skupiny.

Za zmínku stojí i dvojice Noha,Hrnčál, kteří předváděli výborné výkony. Bohužel datum narození v jejich občance je postupem času začal dohánět. Takže síly na zápas o třetí místo už nezbývaly.

Všem zúčastněným tímto děkujeme za parádní výkony a příjemnou atmosféru a doufáme ve více takových akcí v našem okrese.

Výsledky:

  1.  Mareš,Tomášek
  2. Šlapák,Bartoš
  3. Volín,Wirland
  4. Noha,Hrnčál
  5. Patera,Valenta
  6. Nevařil,Samec
  7. Novotný,Filo
  8. Holický,Milotová
  9. Valenta st.,Polák